21 Mart 2016 Pazartesi

Antalya'dan da kupalarla döndük!

19 Mart 2016 tarihinde Antalya'da düzenlenen TDSF Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası 5. Etap yarışmaları ve Ulusal Sıralama 4. Etap yarışmaları 11 çiftimizle katıldık.



Yetişkinler E Klasman Latin kategorisinde 27 çift arasından yine birinci olan Rıza Can Vardar - Hazal Aslan çifti, bu zorlu kategoride kulübümüz adına ikinci altın madalyalarını kazandılar.



Yıldızlar 1 E2 kategorisinde kürsü bizimdi. Mustafa Emir Çelik - Başak Yurttaş ikinci defa 1.lik kürsüsündeyken, Burhannettin Yıldırım - Rüya Altın sonuçlarını bir önceki yarışmadan bir derece daha yukarı taşıyarak 2. oldular.



Yıldızlar 2 E kategorisinde de kürsüde İDA vardı. Tuğrul Pırnar - Gülce Telcioğlu altın madalya alırken, Kamil Engin Canbilen - Tuana Kökbuğur ise ikinci oldu.



Minikler 2 E kategorisinde Ahmet Tuna Dumanoğlu - Eda Yılmazoğlu 5. madalyası alarak bizleri gururlandırdılar.





Minikler 2 E1 kategorisinde  Umut Altun - Defne Sarçın 2., Barkan Candan - Selin Zaim 3., ve Berkan Tunçel - Aycan Coşkun 4. oldu.



Yeni çıktıkları B klasmanda başarıyla yarışan Okan Tunçel - Defne Çinuçev çiftimiz ise 5. oldular. Ulusal Sıralama Yarışmaları'nda 32 çiftten 13. olarak yarı finalin en büyük adayları olduklarını tekrar ispatladılar.



Yetişkinler Standart kategorisinde yarışan tek çiftimiz Emre Öztürk - Irmak Ateşgür ise 4. olarak yarışmayı tamamladılar.

Bütün sporcularımızı gönülden kutluyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder